Ve školním roce 2024/2025 máme dvě třídy vytvořené ze spojených ročníků: I.-1.+2.+3. ročník, II.- 4.+5.ročník. Neznamená to však, že všechny vyučovací předměty absolvují spojené ročníky společně. Některé vyučovací hodiny mají i některé ročníky zcela samostatně a je zde tak zaručena individuální práce s každým žákem díky nízkému počtu žáků v jednotlivých ročnících.

Český jazyk– Pro výuku čtení v prvním ročníku využíváme metody splývavého čtení SFUMATO. Písmo učíme od prvního ročníku psací i tiskací.

Matematika – Od školního roku 2024/2025 se vracíme k výuce „klasické matematiky“, pro děti nadané poskytujeme rozšíření o prvky Hejného matematiky.

Anglický jazyk– Anglický jazyk vyučujeme na naší škole od 3. ročníku.

Člověk a jeho svět– V prvních třech ročnících vyučujeme předmět PRVOUKA, ve čtvrtém a pátém ročníku pak tuto oblast dělíme na VLASTIVĚDU A PŘÍRODOVĚDU.

Informatika – pro výuku informatiky ve 4. a 5. ročníku jsme nadstandardně vybaveni, žáci pracují s iPady, robotickými stavebnicemi, 3D tiskárnou atd.

Školní projekty – pro školní rok 2024/2025 jsme pro žáky vybrali téma celoročního školního projektu – STROMY. Toto téma se bude prolínat celým školním rokem a žáci ho prozkoumají ze všech možných úhlů, napříč všemi vyučovacími předměty.

Elektronická žákovská knížka a třídní kniha – využíváme elektronické žákovské knížky Edupage, kde mohou zákonní zástupci dětí sledovat výsledky svých dětí stejně tak jako třídní knihu s aktuálně probíraným učivem. Prostřednictvím této platformy probíhá také omlouvání nepřítomnosti žáků ve výuce.

Kompletní Školní vzdělávací program „Škola dobré nálady“ je všem k dispozici v budově školy.